Posted on Leave a comment

Recept // Jan kruidnotendeeg

 

Creatief bezig zijn vind ik heerlijk en dat mag ook in de keuken zijn. Bakken is dan wel favoriet en ik heb in het verleden heel wat gedecoreerde taarten en andere baksels gemaakt. Dit is heel leuk om te doen, maar kost ook veel tijd en met 4 kids is dat iets wat ik niet altijd heb. Voor mij mag het af en toe ook makkelijk zijn en ik schaam me er dan ook niet voor, dat niet ieder baksel van scratch wordt gemaakt.  Mijn kids vinden het ook heerlijk om iets te bakken en dan komen de kant en klaar pakken al snel tevoorschijn. Niet teveel gedoe en makkelijk.

In de supermarkt zag ik bij het croissantdeeg, kant en klaar kruidnotendeeg van Jan (die van de pannenkoeken) liggen. Ideaal, Storm hoeft niet te lang te wachten tot het deeg klaar is, maar kan gelijk aan de slag met kruidnootjes rollen. Het deeg ruikt heerlijk en plakt niet. Storm heeft heerlijk samen met mij de kruidnootjes gerold en dit ging al reuzegoed. 

Voor Storm was dit echt geweldig en ik denk voor menig andere kleuter met weinig geduld. Na 10 minuten in de oven waren de kruidnootjes klaar en ze roken heerlijk en de smaak was ook erg goed! 

Wij zijn fan van het kruidnotendeeg en we gaan dit echt vaker doen! 

 

Love, Elisabeth

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.