Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

Een beetje later dan normaal, iets met een krijtstift die niet meewerkte…..grumble.

HAPPY HALLOWEEN! 

Bovenstaande raamtekening is een ontwerp van Tirzaworld en is speciaal ontworpen voor Raamtekening. Op Raamtekening kun je heel veel leuke raamtekeningen vinden in diverse thema’s, die jezelf op een raam kan tekenen. Dit werk heel handig en zorgt ervoor dat je iets creeërt waar je trots op kunt zijn. Een ontwerp kopen doe je via de website van Raamtekening. Je kiest een ontwerp uit die je leuk vindt, gooit die in je winkelmandje…betalen en voor je ‘supercalifragilisticexpialidocious‘ kunt zeggen zit de bestelling al in je mailbox. Het ontwerp kun je dan op verschillende formaten uitprinten, inclusief een tekeninstructie…..erg handig!! 

Het formaat wat ik heb gekozen is XXL en na het printen krijg je een stapel papier net zoals hieronder.

Bij sommige papiertjes moet je een reepje wegknippen zodat de tekening goed aansluitend aan elkaar geplakt kan worden.  Dan plak je de tekening aan de buitenkant op het raam of, als je net zoals ik heb gedaan tekent op een ruit van een kast, aan de binnenkant. 

En dan is het gewoon overtrekken met krijtstiften. Ik gebruikten een krijtstift van Edding en deze kun je in verschillende kleuren en maten ook bij Raamtekening kopen. 

Pas op dat je niet met je hand wrijft over al een getekend stuk, want dan smeer je het weer weg. 

Als je klaar bent met tekenen haal je het voorbeeld weg en dan zie je pas goed hoe leuk dit er uit ziet! Ben je de tekening beu…..een nat vaatdoekje er over en je ziet er niks meer van terug. 

Fijne Halloween.

Love, Elisabeth

 

 

 

 


Related Posts

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

  Afgelopen week en weekend heb ik, tussen alle andere dingen door, heel veel blaadjes zitten vouwen. Een ideaal werkje om even tot rust te komen.  Eerst wilden ik er een slinger van maken, maar toch besloten om er een wandhanger van te maken. Misschien […]

DIY: pimp je opbergdozen met masking tape

DIY: pimp je opbergdozen met masking tape

Een tijdje geleden heb ik opbergdozen (kassett) bij de Ikea gekocht met het idee om deze te pimpen met masking tape. Ik had de foto’s ook al op twitter geplaatst en daar kreeg ik zoveel leuke reacties op dat ik ze ook nog even hier […]2 thoughts on “DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *