Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Inspiratie // Spookjes om op te eten

Inspiratie // Spookjes om op te eten

BOO!

Geen DIY vandaag, maar heerlijke, spookachtige inspiratie van mijn Halloween board op Pinterest.

Waarschuwing!! Onderstaande foto’s zijn spookachtig lekker! 

Deze prachtige taart is gemaakt door La Peche Fraiche. De taart is gemaakt van pumkin spice cake, gevuld met chocolade bottercreme en sweet pumkin botercreme. Overgoten met heerlijk donkere, salty, chocolade ganache en als decoratie meringue spookjes.

 

Boo! Spookjes die schreeuwen voor chocolade.  Het recept kun je vinden op de site van The Simple Sweet Life. Makkelijke recept om lekker te kliederen met chocolade. 

 

Zijn deze spookjes niet ontzettend schattig? Juniper Cakery heeft een fijne tutorial gemaakt voor deze vrolijke spookjes. 

 

Meringue spookjes…..eng, maar ontzettend zoet! De spookjes op de bovenstaande foto zijn gemaakt door Kanela y Limon. Haar site is in het Spaans, dus voor mij en misschien voor jou wat moeilijker te begrijpen. Wil je toch deze leukerds maken zoek dan op Meringue kusjes en je krijgt ontzettend veel recepten bijvoorbeeld dit recept op de site van Laura’s Bakery. 

Veel bakplezier! 

Love, Elisabeth

 

 


Related Posts

Colour your life: PINK!

Colour your life: PINK!

Even heerlijk wegdromen met mooie foto’s. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Uren kijken naar al het moois op Pinterest. Mijn collectie pin’s is al aardig groot en ik heb diverse boards waar ik  ideeën voor de toekomst op kan slaan. Vandaag laat ik […]

DIY // Spookjes van wol

DIY // Spookjes van wol

Niet zoveel kleur vandaag…haha, soms kan ik best zonder. De spookjes zijn zo al ontzettend leuk, maar als je wil kunnen ze in allerlei kleuren gemaakt worden. De mijne zijn allemaal wit geworden, omdat ik het er wel chic vond uit zien. Mijn dochter heeft […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *