Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

 

Afgelopen week en weekend heb ik, tussen alle andere dingen door, heel veel blaadjes zitten vouwen. Een ideaal werkje om even tot rust te komen.  Eerst wilden ik er een slinger van maken, maar toch besloten om er een wandhanger van te maken. Misschien dat ik ook nog een slinger ga maken, want het vouwen van de blaadjes is echt heel leuk!

De blaadjes vouwen is echt heel makkelijk en ik heb er zo’n 30 gevouwen voor deze wandhanger. Het mooie papier van de Action heb ik ook weer gebruikt en ik heb een aantal blaadjes van effen vouwpapier gevouwen. Ik heb 3 verschillende maten gemaakt.

Wat heb je nodig:

Vierkant papier van 15×15, 10×10, 5×5

Schaar

Verschillende kleuren touw

Perforator

Plakband

Stok/Tak

 

Vouwinstructies Blaadjes:

 

[easy-image-collage id=3160]

[easy-image-collage id=3161]

[easy-image-collage id=3163]

[easy-image-collage id=3164]

[easy-image-collage id=3165]

Maak een gaatje met een perforator door je blaadjes. Knop een touwtje door het gaatje van een groot blad en hang daarboven een kleiner blad. Plak het kleine blad aan de achterkant vast met een beetje plakband.

[easy-image-collage id=3168]

Hang dan je blaadjes aan je stok of tak.

 

 

Verdeel de rest van de bladeren over de stok en klaar is je wandhanger!

 

Veel vouw plezier!

Love, Elisabeth


Related Posts

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

Een beetje later dan normaal, iets met een krijtstift die niet meewerkte…..grumble. HAPPY HALLOWEEN!  Bovenstaande raamtekening is een ontwerp van Tirzaworld en is speciaal ontworpen voor Raamtekening. Op Raamtekening kun je heel veel leuke raamtekeningen vinden in diverse thema’s, die jezelf op een raam kan […]

DIY: pimp je opbergdozen met masking tape

DIY: pimp je opbergdozen met masking tape

Een tijdje geleden heb ik opbergdozen (kassett) bij de Ikea gekocht met het idee om deze te pimpen met masking tape. Ik had de foto’s ook al op twitter geplaatst en daar kreeg ik zoveel leuke reacties op dat ik ze ook nog even hier […]2 thoughts on “DIY // Wandhanger met Origami Bladeren”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *