Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

DIY // “Dreams Come True” DIYBOX

DIY // “Dreams Come True” DIYBOX

Dreams Come True is de naam van de allereerste DIYBOX. Nathalie had een droom en heeft die droom waargemaakt met het ontwikkelen van deze DIY verrassingsdoos……hoe awesome is dat! 

 

De box werkt eigenlijk hetzelfde als de diverse beautyboxen. Je kunt het eenmalig bestellen of een abonnement nemen van 3 of 6 boxen. Wat in de box zit is een verrassing……spannend! De doos zit in ieder geval gevuld met een aantal DIY project rondom het thema van die maand. 

 

 

DeDreams Come True”  DIYBOX die ik ontving was gevuld met 4 projecten:

Dromenvanger

Droomengelen

Dream Doodle Clay

Dreams in a jar

 

Zoals je ziet een goed gevulde box. Ik was blij verrast met de inhoud! Er zit voldoende materiaal in om al je projecten te maken en het is dan ook niet erg als je even de fout in gaat met iets. Het enige dat je in huis moet hebben is lijm en een schaar.  Mijn dochter was ook erg enthousiast over de inhoud en de box is ook zeker geschikt voor oudere kids (10+) die graag creatief bezig zijn.

 

Als je graag creatief bezig bent, maar niet de tijd hebt om alle materialen te verzamelen is deze box echt heel ideaal en leuk! 

Ik ga je ook nog mijn resultaten laten zien van alle projecten die in de box zitten, dus houd de website in de gaten! 

De volgende DIYBOX is nog tot en met morgen te bestelllen en heeft als thema “Winter Wonder Land”. 

 

 

Love, Elisabeth


Related Posts

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

Een beetje later dan normaal, iets met een krijtstift die niet meewerkte…..grumble. HAPPY HALLOWEEN!  Bovenstaande raamtekening is een ontwerp van Tirzaworld en is speciaal ontworpen voor Raamtekening. Op Raamtekening kun je heel veel leuke raamtekeningen vinden in diverse thema’s, die jezelf op een raam kan […]

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

  Afgelopen week en weekend heb ik, tussen alle andere dingen door, heel veel blaadjes zitten vouwen. Een ideaal werkje om even tot rust te komen.  Eerst wilden ik er een slinger van maken, maar toch besloten om er een wandhanger van te maken. Misschien […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *