Posted on Leave a comment

Illustratie // Sugar Skull

Soms heb ik van die avonden dat er ineens een idee in mijn hoofd plopt. Aan dat idee moet dan meteen begonnen worden, want met het vergiet in mijn hoofd ben ik het vaak de volgende ochtend weer kwijt.  Zo ook dit idee.

De Dag van de Doden oftewel Dia de los Muertos is een Mexicaanse feestdag die in verband staat met Allerheiligen en Allerzielen. De Mexicanen maken op deze dag het graf van hun dierbare schoon en dan wordt het uitbundig versiert. Een Sugar skull is daar dan ook onderdeel van en laat ik die nu net heel mooi vinden.

Ik ben gisterenavond meteen aan het tekenen gegaan om een Sugar Skull te tekenen. Het resultaat is een Sugar Skull a la Elisabeth’s Way.

 

 

 

Love, Elisabeth

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.