Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Illustratie // Sugar Skull

Illustratie // Sugar Skull

Soms heb ik van die avonden dat er ineens een idee in mijn hoofd plopt. Aan dat idee moet dan meteen begonnen worden, want met het vergiet in mijn hoofd ben ik het vaak de volgende ochtend weer kwijt.  Zo ook dit idee.

De Dag van de Doden oftewel Dia de los Muertos is een Mexicaanse feestdag die in verband staat met Allerheiligen en Allerzielen. De Mexicanen maken op deze dag het graf van hun dierbare schoon en dan wordt het uitbundig versiert. Een Sugar skull is daar dan ook onderdeel van en laat ik die nu net heel mooi vinden.

Ik ben gisterenavond meteen aan het tekenen gegaan om een Sugar Skull te tekenen. Het resultaat is een Sugar Skull a la Elisabeth’s Way.

 

 

 

Love, Elisabeth

 


Related Posts

DIY // Flowery Plates

DIY // Flowery Plates

Yesterday I had great fun decorating plates with porcelain markers and afte I was done I thought it would be nice to share the results and how I do this with you.  The porcelain markers I use are edding markers and I bought them at […]

Illustraties // Flora Magic

Illustraties // Flora Magic

Tekenen….illustreren….schilderen, ik doe het allemaal nog erg graag. Iets minder dan voorheen, maar nog steeds kan ik regelmatig de tijd vinden om iets op papier te zetten. Tekenen geeft mij zoveel rust in mijn hoofd, iets wat heel belangrijk is voor mij, want ik ben […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *