Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Illustraties // Flora Magic

Illustraties // Flora Magic

Tekenen….illustreren….schilderen, ik doe het allemaal nog erg graag. Iets minder dan voorheen, maar nog steeds kan ik regelmatig de tijd vinden om iets op papier te zetten. Tekenen geeft mij zoveel rust in mijn hoofd, iets wat heel belangrijk is voor mij, want ik ben een echte chaoot.

Momenteel zit ik een lijnteken periode in combinatie met aquarelverf. Ik begin altijd met een potlood schets en ga dan verder met een fineliner. Bij de eerste lijntjes denk ik altijd….dit gaat niets worden, maar zo gauw ik dan meer lijntjes toevoeg zie de tekening tot leven komen.

 

Liefs, Elisabeth


Related Posts

Illustratie // Sugar Skull

Illustratie // Sugar Skull

Soms heb ik van die avonden dat er ineens een idee in mijn hoofd plopt. Aan dat idee moet dan meteen begonnen worden, want met het vergiet in mijn hoofd ben ik het vaak de volgende ochtend weer kwijt.  Zo ook dit idee. De Dag […]

Een prikkelig probleem

Een prikkelig probleem

Kun je even helpen, want ik weet het echt niet!  Welke cactus vindt je mooier….. Cactus nr.1 met de gekleurde fineliner OF cactus nr.2 met de zwarte fineliner.  Het gaat dus om de stijl en niet om de specifieke cactus. Cactus nr.1 Cactus nr.2   Alvast […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *