Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Illustrations // Doors of the World #1

Illustrations // Doors of the World #1

I’m an enormous fan of pretty door pics on Pinterest, my board is filled with the most amazing doors and windows from all over the world. In my mind I wonder about the people living behind those doors……

Painting or drawing some of these doors will be one of my projects for 2018….hopefully I’ll manage one door every week and I end up with 52 beautiful doors in my sketchbook.

 

#doorsoftheworld

This door directly catched my eye due to the colors. I love the color combination and even if the door is heavenly damaged it’s still very pretty.

If I’m correct this door can be found in Portugal, but I can’t find the person who made the photo (if this is your photo please contact me).

 

 

What do you think about my interpretation of the door?

 

Love, Elisabeth


Related Posts

Colour your life: PINK!

Colour your life: PINK!

Even heerlijk wegdromen met mooie foto’s. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Uren kijken naar al het moois op Pinterest. Mijn collectie pin’s is al aardig groot en ik heb diverse boards waar ik  ideeën voor de toekomst op kan slaan. Vandaag laat ik […]

DIY // Pompon bloemen

DIY // Pompon bloemen

Pinterest staat altijd vol inspiratie en ik pin dan ook dagelijks op mijn diverse boards. Ook het idee voor deze pompon bloemen komt van pinterest. Het idee is zo simpel en makkelijk te maken met weinig materiaal.  Dit is mijn resultaat na een dagje pompons maken.   […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *