Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Nieuwtje: De Eetbare Wand

Afgelopen maandag had ik een hartstikke leuk mailtje van Leon van Rijswijk van Eetbare Wand in mijn inbox.

Ik had een Eetbare Wand gewonnen en of ik even mijn adres wilde doorgeven! ik had meegedaan op Facebook met de win-actie. Als de wiedeweerga heb ik mijn adres doorgegeven en gisteren werd de Eetbare Wand al afgeven. Dat was snel!

Het pakket!! Tjee, wat groot!!

De inhoud met duidelijk uitleg hoe de Eetbare Wand werkt.

Zo gauw ik de Eetbare Wand heb hangen en heb gevuld zal ik weer foto’s maken en hier plaatsen en de weken daarna de groei en gebruik updaten.

 


Related Posts

Blauw Bloed

Blauw Bloed

Laatst was ik met mijn vriend bij het tuincentrum waar hij deze Blauwe orchidee (Phalaenopsis Royal Blue) zag staan. Hij was er meteen helemaal weg van en mocht deze Blauwe beauty dus mee naar huis. Ik zelf weet nog niet helemaal wat ik er van […]

Vrolijke plantenbakken voor op je balkon of tuin

Vrolijke plantenbakken voor op je balkon of tuin

Wil je graag je balkon of tuin op vrolijke met mooi gekleurde potten, maar ben je bang dat je daardoor ruimte verliest of dat jouw tuin of balkon veelste klein is voor bloemen en planten. Elho heeft een prachtige collectie ontworpen voor mensen met een […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *