Het Mooiste Verzorgingsproduct in Huis

Vorige week kreeg ik van Bloemenbureau Holland een heel leuk pakketje met daarin een persoonlijke Vitamine Kamerplant in een lookalike-cremepotje, voorzien van mijn eigen voornaam! Het plantje is de start voor de actie ‘Vitamine Kamerplant’ : het mooiste verzorgingsproduct in huis. Wat een superleuke, originele actie!!!

Natuurlijk voel je je elke dag beter dankzij de verzorgende crème(s) die je op je huid aanbrengt. Maar dat soortgelijk verzorgend effect dat nogal eens over het hoofd wordt gezien is de aanwezigheid van planten. Onderzoek heeft het aangetoond: mensen met een plant in de directe omgeving zitten lekkerder in hun vel. Hoogste tijd om dat duidelijk voor het voetlicht te brengen, vindt het Bloemenbureau.

Vanaf nu kan iedereen 3 weken lang op www.mooiwatplantendoen.nl online de test invullen die de perfecte match tot stand brengt met de kamerplant die het best bij hem of haar past. En er kan zelfs een test-exemplaar van die miniatuurplant worden opgehaald in de tijdelijke Vitamine Kamerplant-winkel in Amsterdam. Dit is een persoonlijke Vitamine Kamerplant in een lookalike-crème potje, voorzien van je eigen voornaam. Deze dosis vitamine Kamerplant zorgt er gegarandeerd voor dat de ontvanger lekkerder in zijn vel komt te zitten.

Ik kreeg de Dracaena met 52% concentratie, 27% vitaliteit en 31% ontspanning. Als ik de test invul op www.mooiwatplantendoen.nl kom ik uit op de Schefflera met 11% concentratie, klein beetje vitaliteit en heel veel ontspanning…haha..duidelijk dat ik wel toe ben aan wat ontspanning 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afhalen van de persoonlijke plantjes kan tussen 1 en 7 oktober in het tijdelijke Vitamine Kamerplanten-filiaal aan de Amsterdamse Kalverstraat 101.

Veel plezier met de test!! Laten jullie even weten op welk plantje jullie uitkomen?

Liefs, ElkeLeave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.