My Favourite Plant {Crassula}

Een tijdje geleden vroeg ik aan een aantal mensen op mijn twitter tijdlijn of ze het niet leuk zouden vinden om iets te vertellen over hun favoriete bloem of plant. Deze keer is dat Tara de Geus. Tara is eigenaresse van webshop Paris Paradis waar ze vanuit het prachtige Parijs, de fasinatie komt niet zomaar ergens vandaan ;), hele mooie Franse merken verkoopt.

Door Tara:

Ik ben gek op planten en bloemen. Wij wonen in een appartement zonder tuin of balkon dus de plantjes en bloemen die we hebben, staan in een pot of vaas. Ik vind het heerlijk om de natuurlijk van buiten naar binnen te halen. Bloemen maken me vrolijk.

Jammer genoeg heb ik de groene vingers van mijn oma niet geërfd. Zij heeft al jaren prachtige orchideeën in huis staan. Zodra ik er eentje koop, liggen de blaadjes de volgende dag al op de grond. Daarnaast hebben we twee katten, dus we kunnen niet alle planten en bloemen onbewaakt in huis laten staan. 

Hoewel ik bloemen als de tulp, gerbera en de lelie prachtig vind, zijn mijn favoriete planten vetplantjes. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud, je ziet ze iedere week groeien en ik vind het krachtige planten. Ik heb al heel lang twee crassula’s in de slaapkamer staan.

 Mijn droom is om ooit een eigen tuin te hebben waar ik mijn eigen bloemen en planten kan laten groeien en waar ook de katten van de natuur kunnen genieten. 

 Vetplantjes samen Vetplantje 2 Vetplantje 1

 

Wil jij ook iets vertellen over je favoriete bloem of plant, stuur dan een e-mail naar info@elisabethsway.com

@-}— ElisabethLeave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.