Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

DIY // Mummie sfeerlichtjes

DIY // Mummie sfeerlichtjes

Vrolijke mummie sfeerlichtjes voor de Halloween DIY van vandaag!

Hier in huis zijn we dol op kaarsen en sfeerlichtjes! Het leek me dus heel leuk om voor Halloween onze eigen sfeerlichtjes te maken om het extra gezellig te maken. De kids vechten altijd over wie de lichtjes en kaarsje mag aansteken…..verschrikkelijk! Dus ze hebben ieder een eigen dag gekregen en is de sfeermaker in huis. Hoe gaat dat bij jullie?

De mummie lichtjes zijn ook weer erg leuk om samen met je kids te maken, wel even oppassen met het lijmpistool!

Wat heb je nodig: 

  • Acrylverf (Ik gebruikte de grote tubes van Action)
  • Kwast
  • Glazen potjes
  • Oogjes (Action)
  • Wol (Action)
  • Lijmpistool
  • theelichtjes

Schilder de potjes, maar niet te dik en het hoeft ook niet heel netjes. Leuk voor de kids om te doen! Je hoeft het echt geen 2 lagen te schilderen anders zie je het lichtje niet door de verf heen schijnen.

Wacht tot de potjes goed droog zijn. Lijm met een lijmpistool je wol bovenaan het potje vast en ga dan wikkelen. Ik heb mijn wol hier en daar met nog wat lijm vast gezet zodat het niet kan afzakken. 

Zet je wol even vast met wat lijm op de achterkant en lijm de oogjes vast aan de voorkant. Wikkel daarna nog wat wol rondom de oogjes.  Lijm de wol vast aan de achterkant en knip je draadje af. Klaar!! 

 

 

Theelichtjes er in en je hebt superleuke, vrolijke mummie sfeerlichtjes.

Veel plezier met knutselen!

 

Love, Elisabeth


Related Posts

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

Een beetje later dan normaal, iets met een krijtstift die niet meewerkte…..grumble. HAPPY HALLOWEEN!  Bovenstaande raamtekening is een ontwerp van Tirzaworld en is speciaal ontworpen voor Raamtekening. Op Raamtekening kun je heel veel leuke raamtekeningen vinden in diverse thema’s, die jezelf op een raam kan […]

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

  Afgelopen week en weekend heb ik, tussen alle andere dingen door, heel veel blaadjes zitten vouwen. Een ideaal werkje om even tot rust te komen.  Eerst wilden ik er een slinger van maken, maar toch besloten om er een wandhanger van te maken. Misschien […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *