Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

DIY // Binnen Pret Wonen: Zelf een boodschappennetje haken!

DIY // Binnen Pret Wonen: Zelf een boodschappennetje haken!

Boodschappentasjes…I love them! Ik heb sinds de afschaf van het plastic tasje al heel wat boodschappentasjes verzamelt. Ik haal ze overal vandaan, maar zelf eentje maken, dat was er nog niet van gekomen. 

Bij Christy van Binnen Pret Wonen kun je superleuke diy-pakketjes vinden om zelf een boodschappennetje te haken. 

Mijn eigen gehaakte boodschappennetje!

Het diy-pakket bevat 2 kleuren Phildar ecokatoen, haaknaald, instructies en een leuke Binnen Pret Wonen knoop. Je hebt ook de optie om alleen de instructies te bestellen en dit is wat ik heb gedaan. Ik heb namelijk een hele hoop Durable Cosy fine liggen en wil dit graag op maken. Bij de instructies krijg je ook nog eens die leuke knoop om je netje helemaal af te maken. 

De Durable Cosy fine heeft een dikkere draad dan Christy in haar pakket heeft zitten, wat er voor zorgt dat je netje groter uitvalt. Ik heb daarom van de eerste kleur 1 ronde minder gehaakt. Dit om ervoor te zorgen dat je netje niet te lang wordt en op de grond gaat  hangen.

Ben je zelf niet zo handig in haken, maar vind je de netjes wel heel leuk……dan kun je in de webshop, een door Christy zelfgehaakt, netje bestellen. O’ja en van elke verkocht boodschappen- of fruitnetje doneert Christy €1,- aan de Plastic Soup Foundation.

Mijn bestelling van Binnen Pret Wonen incl. een gehaakt vaatdoekje in mijn favoriete kleur.

Liefs, Elisabeth


Related Posts

Haakpatroon // Zachte, chunky kindersjaal

Haakpatroon // Zachte, chunky kindersjaal

Het idee voor deze kindersjaal komt van een andere sjaal die ik ergens voorbij zag komen en waar ze de Lemon peel stitch gebruikte. Ik heb het patroon aangepast naar kinderformaat. De lemon peel stitch is een steek die ik stiekem veel gebruik, omdat deze […]

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

Een beetje later dan normaal, iets met een krijtstift die niet meewerkte…..grumble. HAPPY HALLOWEEN!  Bovenstaande raamtekening is een ontwerp van Tirzaworld en is speciaal ontworpen voor Raamtekening. Op Raamtekening kun je heel veel leuke raamtekeningen vinden in diverse thema’s, die jezelf op een raam kan […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *