Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Bloggers Bash Maastricht

1230103_10201274752424275_766277436_n

Ik heb weer een leuk uitje in het vooruitzicht! Aankomende zondag ga ik in Maastricht gezellig lunchen met andere Woon- en Lifestylebloggers. Deze Bloggers Bash is georganiseerd door Lynda (unpetitmorceaudemoi.blogspot.nl) en Marijn (http://www.noord33.nl), 2 lieve dames die graag andere bloggers wilden ontmoeten en daarom dit op poten hebben gezet. De lunch hebben we bij Townhouse Designhotel en daar krijgen we ook een rondleiding door het hotel….wat natuurlijk ontzettend leuk is! Ik heb al wat foto’s gezien van het hotel en wat ik ervan kan zien is het interieur echt mijn ding….oud en nieuw gecombineerd. Ook ben ik erg benieuwd of ze veel gebruik maken van bloemen & planten. Townhouse-a-4761619b9e

Townhouse-d-bb46dd7e12

Na de lunch wil ik ook nog even de binnenstad van Maastricht in….genieten van deze prachtige stad. Op Mrs. Darcy staat een mooie blog met hotspots in Maastricht. Ik kom graag in zuid-limburg vind de natuur daar prachtig en ik kan daar echt tot rust komen.

Fijn weekend!

Elke @-}—

 3 thoughts on “Bloggers Bash Maastricht”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *