Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Paper Moon

Gisteren zag ik op twitter een tweet van Petite Louise over Paper Moon, een nieuw merk in haar shop met prachtige kaarten en prints. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ze had gelijk de kaarten en prints zijn geweldig!! En als bloem- en groenliefhebber maakte mijn hart een sprongetje bij het zien van deze 2 prints. De kleuren zijn prachtig en ik ben heel benieuwd hoe ze er in het echt uit zien….vast nog veel mooier.

Paper Moon is een design studio uit Zuid Londen en bestaat sinds 2012. Op haar blog geeft ze regelmatig een sneak peek van al het nieuws dat gaat komen.

FAUNA & SUCCULENTS NEW PLANTER 2

De prints zijn uniek verkrijgbaar als kaart en als A5 print in de shop van Petite Louise en natuurlijk niet alleen deze 2…deze zijn mijn persoonlijke favoriet, maar ook voor tealovers, birdlovers en animallovers is er genoeg keuze.

Liefs, Elisabeth @-}—

 


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediënten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]1 thought on “Paper Moon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *