Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Botanical + Birds + Garden Party

661bdfb0dad5583698fbe4440f0b4618

160cba4429dd48298daf203baaa696d8

4b34b8b5cc087d169233ee3335612854

Ik ben vast niet de eerste die deze prachtige prints laat zien, maar ze zijn gewoon zo mooi dat ik het niet kon laten! Vooral de print met de blaadjes vind ik helemaal bij deze tijd van het jaar passen.

De prints zijn van een klein design team uit AustraliĆ« genaamd Inaluxe. Naast deze prints hebben ze nog veel meer prachtige ontwerpen, maar helaas kan ik niet alles laten zien…..haha….pas op, overload aan prints šŸ˜‰ Grapje…..jullie moeten echt zelfĀ gaan kijken.Ā O’ja en ze hebben ook een blogĀ waar je kunt meegenieten van hun kleurrijke, retro interieur en tuin.

Veel kijkplezier,

Elke @-}—


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediĆ«nten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]4 thoughts on “Botanical + Birds + Garden Party”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *