Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Those Who Don’t Believe in Magic Will Never Find it – Roald Dahl

Sommige Quotes inspireren met zo enorm en als die quotes dan ook nog eens komen van mensen die ik bewonderen, is het plaatje helemaal compleet. Vanaf vandaag op mijn site een deel van een Quote van Roald Dahl. Als klein kind vond ik de verhalen van Roald Dahl geweldig en nu kan ik weer genieten van zijn prachtige verhalen, maar dan als moeder van 3 kids! Mijn kids genieten met volle teugen van zijn sprookjesachtige boeken en het is voor mij absoluut geen straf om ze voor het slapen gaan een stukje voor te lezen.

Wat was jullie favoriete schrijver?

 

Liefs, Elke


Related Posts

DIY //  Kleurige Origami Vleermuizen

DIY // Kleurige Origami Vleermuizen

Het is de week voor Halloween en deze week ga ik je iedere dag een leuke DIY of idee geven om je huis Halloween klaar te maken. Natuurlijk in mijn eigen stijl, lekker vrolijk met veel kleur! Deze leuke vleermuizen zijn super om te maken […]

Mermapillar Organics // Kinderkussens

Mermapillar Organics // Kinderkussens

Kijk eens wat een cuties….. Een paar weken geleden zag ik deze leuke kussens voorbij komen op instagram en ik viel gelijk voor het mooi design. Ze zijn simpel, kleurig, gemaakt van organisch katoen en bedrukt met inkt op soja basis. Beter voor de kids […]1 thought on “Those Who Don’t Believe in Magic Will Never Find it – Roald Dahl”

  • Ik was zelf ook grooooot fan van Roald Dahl, heb alles van hem gelezen, ook de boeken voor volwassenen. Boy was mijn favoriet denk ik, maar De Heksen vond ik ook geweldig.
    Daarnaast fan van Thea Beckman, Evert Hartman en Anke de Vries, Jacques Vriens en Paul Biegel (het ijzeren tapijt van hem is een geweldig kinderboek). Ik las echt alles wat los en vast zat, heerlijk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *