Posted on 1 Comment

Those Who Don’t Believe in Magic Will Never Find it – Roald Dahl

Sommige Quotes inspireren met zo enorm en als die quotes dan ook nog eens komen van mensen die ik bewonderen, is het plaatje helemaal compleet. Vanaf vandaag op mijn site een deel van een Quote van Roald Dahl. Als klein kind vond ik de verhalen van Roald Dahl geweldig en nu kan ik weer genieten van zijn prachtige verhalen, maar dan als moeder van 3 kids! Mijn kids genieten met volle teugen van zijn sprookjesachtige boeken en het is voor mij absoluut geen straf om ze voor het slapen gaan een stukje voor te lezen.

Wat was jullie favoriete schrijver?

 

Liefs, Elke

1 thought on “Those Who Don’t Believe in Magic Will Never Find it – Roald Dahl

  1. Ik was zelf ook grooooot fan van Roald Dahl, heb alles van hem gelezen, ook de boeken voor volwassenen. Boy was mijn favoriet denk ik, maar De Heksen vond ik ook geweldig.
    Daarnaast fan van Thea Beckman, Evert Hartman en Anke de Vries, Jacques Vriens en Paul Biegel (het ijzeren tapijt van hem is een geweldig kinderboek). Ik las echt alles wat los en vast zat, heerlijk 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.