Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Seasons viert 20-jarig jubileum met feestelijke post!

‘Beleef de seizoenen’

Vinden jullie ze ook zo mooi, deze prachtige en unieke postzegels ontworpen door Seasons!? Ik krijg gelijk zin om een kaart of brief te posten.

Het postzegelvel is ontworpen ter gelegenheid van Seasons 20 jarige verjaardag en bevat 10 verschillende postzegels.

Als 10 mini-schilderijtjes pronken bloemen, bladeren en vruchten op het postzegelvel. De Seasons-fotografen legden de beelden van het seizoen in hun volle schoonheid vast. Naast elke foto vindt u de soortnaam van de afgebeelde plant.

Het postzegelvel is voor € 5,- te koop bij PostNL in winkels als Bruna, Primera en Albert Heijn. Ook kunt u de zegels hier online bestellen.

De frankeerwaarde per zegel bedraagt € 0,50. Het postzegelvel is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage en zolang de voorraad strekt.

Bron: www.seasons.nl


Related Posts

Blauw Bloed

Blauw Bloed

Laatst was ik met mijn vriend bij het tuincentrum waar hij deze Blauwe orchidee (Phalaenopsis Royal Blue) zag staan. Hij was er meteen helemaal weg van en mocht deze Blauwe beauty dus mee naar huis. Ik zelf weet nog niet helemaal wat ik er van […]

Vrolijke plantenbakken voor op je balkon of tuin

Vrolijke plantenbakken voor op je balkon of tuin

Wil je graag je balkon of tuin op vrolijke met mooi gekleurde potten, maar ben je bang dat je daardoor ruimte verliest of dat jouw tuin of balkon veelste klein is voor bloemen en planten. Elho heeft een prachtige collectie ontworpen voor mensen met een […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *