Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Punkers to be

Deze schattige mannetjes kunnen uitgroeien tot echte stoere punkers, je hoeft ze alleen maar een beetje water, licht en liefde te geven. Ik heb ze nu sinds afgelopen vrijdag staan, maar tot nu toe nog geen haar (gras) gezien, maar dat komt vast wel goed……geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen 😉

punkerds-to-be1

Ze zijn te koop bij de Xenos voor €1,49 per stuk.

@-}—

Foto: Elisabeth’s Way


Related Posts

DIY: Gardners Handsoap

DIY: Gardners Handsoap

Tijdens het tuinieren ben ik geen dame die met handschoenen aan de slag gaat. Nee, als voormalig bloemist ga ik gewoon met mijn poedelhandjes, al jaren geen eelt meer te bekennen, in de grond. Tja, en dat vinden mijn handjes niet fijn en ze worden […]

Roze Bordjes

Roze Bordjes

Bordjes ik ben er dol op, vooral als ze ook nog eens roze of blauw zijn. Langzaamaan ben ik een mooie collectie aan het verzamelen om thuis een wand mee te versieren. Mijn bordjes komen overal vandaan of ik maak ze zelf. Het linkerboven bordje […]1 thought on “Punkers to be”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *