Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

DIY: Gardners Handsoap

Tijdens het tuinieren ben ik geen dame die met handschoenen aan de slag gaat. Nee, als voormalig bloemist ga ik gewoon met mijn poedelhandjes, al jaren geen eelt meer te bekennen, in de grond. Tja, en dat vinden mijn handjes niet fijn en ze worden er ook aardig vies van. Met normale handzeep is de viezigheid bijna onmogelijk te verwijderen en toen ik op pinterest deze simpele DIY tegen kwam moest ik dat eens zelf gaan proberen. Mijn handjes worden weer keurig schoon en dankzij de Oil of Olaz worden ze ook nog een klein beetje verzorgd.

De suiker en het afwasmiddel heb ik bij de AH gekocht en de potjes bij de Xenos, samen was ik nog geen €5,- kwijt. Als beginnend blogger ben ik dus vergeten de bonnetjes te bewaren, niet echt slim! Notitie voor mijzelf: Bewaar je bonnetjes!!

 

Vul het potje voor 3/4 met suiker. Euroshopper van de AH.

 

 

 

 

 

 

 

Vul de rest op het afwasmiddel. Ik heb de Dreft Clean & Soft in de geur Aloe Vera & Komkommer gebruikt. Hierin zit een vleugje Olaz.

 

 

 

 

 

Roer het door met een lepel. Je krijgt dan een smeuïge substatantie.

 

 

 

 

 

 

Randjes schoon vegen met een stukje keukenrol. Klaar is je eigen Gardners Handsoap. Hartstikke leuk om op je aanrecht te hebben staan maar ook super om cadeau te geven. Ik heb nu nog heel veel suiker en afwasmiddel over dus voor €3,- kun je heel wat potjes vullen.

 

 

Heel veel plezier met DIY-en.

Liefs, Elke

 

 


Related Posts

Bloemen van de markt & vaasjes van de Albert Heijn

Bloemen van de markt & vaasjes van de Albert Heijn

Op vrijdagochtend is het altijd markt in de buurt en ik ga daar met mooi weer altijd graag naar toe om mijn boodschappen te doen en verse bloemen te halen. Deze week kocht ik witte Dahlia’s, Juffertjes in het groen en blauwe distel. Thuis heb […]

Punkers to be

Punkers to be

Deze schattige mannetjes kunnen uitgroeien tot echte stoere punkers, je hoeft ze alleen maar een beetje water, licht en liefde te geven. Ik heb ze nu sinds afgelopen vrijdag staan, maar tot nu toe nog geen haar (gras) gezien, maar dat komt vast wel goed……geduld […]



3 thoughts on “DIY: Gardners Handsoap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *