Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Colour your life: GREY!

Waarom vandaag de kleur grijs? Tijdens mijn vakantie ben ik in de ban geraakt van het boek ‘Fifty shades of Grey’…..het rood heeft me vaak op de wangen gestaan tijdens het lezen. Inmiddels is boek 2 ook al uit en ben ik begonnen in het laatste boek van de trilogie. Zelfs mijn partner in crime vind het een geweldig boek…hahaha.

Grijs…..saai? Vele zullen dat zeggen over grijs, maar persoonlijk vind ik grijs een geweldige kleur die het geweldig doet in huis en makkelijk combineert met een willekeurige kleur.

Een kleine greep van mijn inspiratie board op Pinterest.

Veel kijk plezier en ben eigenlijk wel benieuwd of iemand van jullie 50 shades of grey heeft gelezen…..durf jij?

Liefs, Elke

 

 

 


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediënten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]2 thoughts on “Colour your life: GREY!”

  • Mooi! Ik hou van grijs! Ik heb al een grijze luie stoel en daar komt nog zo’n luie stoel en een hocker bij. Pinterest is zo heerlijk om inspiratie op te doen voor je huis, je tuin, je garderobe en wat dies meer zij!

    • Ik ben ook een grijs fanaat….ik moet nu opzoek naar nieuwe meubelen voor ons nieuwe huis en mijn oog gaat toch iedere keer naar grijze spullen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *