Colour your life: GREY!

Waarom vandaag de kleur grijs? Tijdens mijn vakantie ben ik in de ban geraakt van het boek ‘Fifty shades of Grey’…..het rood heeft me vaak op de wangen gestaan tijdens het lezen. Inmiddels is boek 2 ook al uit en ben ik begonnen in het laatste boek van de trilogie. Zelfs mijn partner in crime vind het een geweldig boek…hahaha.

Grijs…..saai? Vele zullen dat zeggen over grijs, maar persoonlijk vind ik grijs een geweldige kleur die het geweldig doet in huis en makkelijk combineert met een willekeurige kleur.

Een kleine greep van mijn inspiratie board op Pinterest.

Veel kijk plezier en ben eigenlijk wel benieuwd of iemand van jullie 50 shades of grey heeft gelezen…..durf jij?

Liefs, Elke

 

 

 2 thoughts on “Colour your life: GREY!”

  • Mooi! Ik hou van grijs! Ik heb al een grijze luie stoel en daar komt nog zo’n luie stoel en een hocker bij. Pinterest is zo heerlijk om inspiratie op te doen voor je huis, je tuin, je garderobe en wat dies meer zij!

    • Ik ben ook een grijs fanaat….ik moet nu opzoek naar nieuwe meubelen voor ons nieuwe huis en mijn oog gaat toch iedere keer naar grijze spullen 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.