Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Colour your life: BLUE!

Het is zaterdag en dus weer tijd voor Colour your life! Deze keer een kijk op mijn pinterest board van mijn all time favorite colour voor het interieur: BLUE! (klik hier voor mijn board op pinterest)

Volgens mij heb ik een blauw-verslaving als het komt op het schilderen van mijn muren. Ik heb al diverse andere kleuren geprobeerd, maar op 1 of andere manier eindige mijn muren altijd weer in een tint blauw.

Allereerst wil ik jullie laten zien wat er bij aan de muur komt zodra ik een nieuw huis heb.

De Bold & Noble zeefdruk van Stoer in Style.

Vind deze zoooooo mooi, eigenlijk de gehele collectie van Bold & Noble is om van te kwijlen zo mooi!!

Veel kijk plezier.

 

 

 

 

 


Related Posts

Colour your life: GREY!

Colour your life: GREY!

Waarom vandaag de kleur grijs? Tijdens mijn vakantie ben ik in de ban geraakt van het boek ‘Fifty shades of Grey’…..het rood heeft me vaak op de wangen gestaan tijdens het lezen. Inmiddels is boek 2 ook al uit en ben ik begonnen in het […]

Colour Your Life: WHITE!

Colour Your Life: WHITE!

  wit (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) van de helderste, lichtste kleur (tegenstelling: zwart): de witte vlag teken van overgave;een witte kerst met sneeuw; de wereld van het witte doek de filmwereld; witte pomp benzinepomp met lagere verkoopprijzen dan de algemeen vastgestelde bleek: wit worden legaal: wit bijverdienen wit (het; o; meervoud: witten) de witte kleur (typografie) onbedrukte gedeelten tussen woorden en regels en […]1 thought on “Colour your life: BLUE!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *