Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Verrassend Buiten! Winactie nationale tuinbon ter waarde van €10,00

 

Dubbelop genieten van je bloeiende kamerplanten? Dat kan!

Bloeiende kamerplanten als Calla, Betulia, Kalanchoë en Cyclaam doen het tijdens de zomermaanden verrassend goed… ook buiten! Ze worden daarom ook wel ‘Verrassend Buiten’-kamerplanten genoemd.

Doordat deze kamerplanten in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kun je kiezen voor een energieke uitstraling met felle kleuren. Een rustige, harmonieuze sfeer creëer je met één kleur. Het bijzondere van ‘Verrassend Buiten’-planten is dat ze zowel interieur als balkon of terras een meerwaarde geven.

De Calla is de eerste kamerplant die naar buiten kan, vanaf maart tot en met juli kleurt zij je balkon of tuin. De Betulia mag van april tot en met september naar buiten. De Kalanchoë van mei tot en met september en de Cyclaam van juni tot en met oktober! Zo kun je bijna het hele jaar genieten van kleurige planten op je balkon of terras.

De Cyclaam… kleurcycloon van de nazomer

Iedereen kent ‘de Cyclaam’, maar misschien nog niet als verrassende buitenplant. Cyclamen kunnen vanaf augustus voor een persoonlijke balkon- of terrassfeer zorgen. Er is volop keus in kleur en sommige Cyclamen hebben zelfs een heerlijke lichtzoete geur. Deze mooie, vlinderachtige bloempjes mogen buiten niet ontbreken. Je kunt eindeloos van Cyclamen genieten. Juist als de kleur van de tuin in het najaar afneemt, zorgt Cyclaam voor de bloeiverrassing.

Nu is het dus de perfecte tijd om cyclamen buiten te zetten. Ze bloeien buiten overweldigend, en vooral de wat kleinere cyclamen doen het in de buitenlucht nóg beter dan binnen. Hou je buitencyclaam wel uit de felle zon en laat de potgrond niet helemaal uitdrogen. Geef de cyclaam water op een schoteltje. Dan blijven het echte doorzetters, zeker als je de uitgebloeide bloemen met steel en al weghaalt.

Ik mag van Bloemenbureau Holland 5 plantencadeaubonnen ter waarde van €10,00 weggeven!

Wat moet je doen om deze te winnen?

  • Volg Elisabeth’s Way op twitter of facebook
  • Tweet of plaats op je tijdlijn: Mijn favoriete bloeiende kamerplant is ……(daar vul je natuurlijk jouw favoriete bloeiende kamerplant in) # verrassendbuiten @elisabethsway.
  • Stuur een mailtje met je adres naar elke.manders@elisabethsway.com zodat ik zo snel mogelijk de bonnen kan versturen.
  • Meedoen kan tot en met 27 augustus 2012.
De winnaars zijn bekend!!! Gefeliciteerd allemaal!!


Meer informatie, verzorgingstips en inspiratie op www.verrassendbuiten.nl


Related Posts

Vrolijke plantenbakken voor op je balkon of tuin

Vrolijke plantenbakken voor op je balkon of tuin

Wil je graag je balkon of tuin op vrolijke met mooi gekleurde potten, maar ben je bang dat je daardoor ruimte verliest of dat jouw tuin of balkon veelste klein is voor bloemen en planten. Elho heeft een prachtige collectie ontworpen voor mensen met een […]

De Hele Winter Plezier van je Hortensia’s

De Hele Winter Plezier van je Hortensia’s

Nu is het perfect moment om een paar prachtige Hortensia bollen bij de bloemist te kopen en ze in een mooie vaas met een klein laagje water te zetten. Vul het water niet meer bij en je zult zien dat je Hortensia’s prachtig indrogen. Zo […]



1 thought on “Verrassend Buiten! Winactie nationale tuinbon ter waarde van €10,00”

  • Hoi Elke,

    Wat ontzettend leuk dat ik een tuinbon heb gewonnen, ik lees het net via Twitter! Dank je wel, ik ben er heel blij mee!!! Een fleurig begin van mijn dag!

    Groetjes,
    Rieneke

    PS. afgelopen weekend heb ik op de Pure Markt een heel mooi veldboeket gekocht met o.a. prachtige roze-witte lelies er in, het ruikt heerlijk in mijn kamer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *