Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

The smell of coffee in the morning…

good days coffee

Het eerste wat ik elke ochtend doe is Storm een fles geven, maar zo gauw dat is gebeurt is het tijd voor…..KOFFIE!!! Ik kan echt niet zonder mijn kopje koffie de ochtend goed beginnen en dan vooral de geur van dat eerste kopje koffie,,,,,*zucht*…zalig!

Blijkbaar ben ik niet de enige die zo geniet van haar eerste kopje koffie, want volgens mij houden de eigenaren van Oscar & Babette daar ook van. In hun assortiment hebben ze namelijk heerlijke ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen in de geur ‘Goodmorning Coffee’. Nu kan ik dus iedere ochtend nog net even langer nagenieten van dat eerste kopje koffie 😉

O&B coffee

De geurkaars heeft nog een voordeel en dat is dat de geur van koffie hinderlijke luchtjes neutraliseert….ja ja…ook die vieze luier lucht die na de verschoning van Storm altijd nog even gezellig blijft hangen. Laat de kaars ca. 30 minuten branden en je vieze geurtjes verdwijnen en je krijgt er een heerlijke koffie geur voor terug.
Oh en als je dan toch gaat bestellen, bestel dan meteen ook de geur ‘Homemade Applepie’…gewoon doen 😉

Liefs, Elke

 

foto’s: Februarylane en Oscar & Babette

 

 

 

 


Related Posts

Overgrootmoeder’s Rozen

Overgrootmoeder’s Rozen

In de voortuin staat een rozenstruik die afkomstig is uit de tuin van mijn overgrootmoeder. Het is niet de meeste mooie rozenstruik, maar ze geeft ieder jaar prachtige rozen die ook nog eens heerlijk ruiken! Samen met de lavendel is het een perfecte combinatie en […]

But first, coffee

But first, coffee

Good morning, Sunshine!!!2 thoughts on “The smell of coffee in the morning…”

  • ik ben verslaafd aan geurkaarsen! de geur van koffie in de morgen is zalig, al drink ik nooit smorgens meteen koffie, de geur is zó gezellig! ik ga je link eens even bekijken…..geurkaarsen…kan een mens zonder?

    liefs
    lynda

    • Ik kan ook niet zonder…vind het heerlijk om, voornamelijk in de herfst en winter, geurkaarsen te branden. Ik heb er al een hoop op voorraad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *