Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

‘t was Hééérlijk…

DSC_1411

‘t was Hééérlijk…..het eten, het gezelschap, de omgeving en de koffie *maakt een “Henk” beweging*.

Het begon allemaal heel spannend met de weg kwijt raken, omdat de A200 was afgesloten…..ppfff…ik kreeg het toch wel een beetje warm toen bleek dat ik in Bloemendaal zat…hahaha. Gelukkig gaf google maps uitkomst en vond ik al snel mijn weg naar de juiste locatie: Fort Penningsveer. Femke en Eddy van Hééérlijk hebben een prachtige locatie gecreëerd in een deel van Fort Penningsveer. De High Tea was geweldig met scones, clotted cream, jams, worteltaart, cheesecake, brownies…..en dat was nog maar ronde 1, de zoete ronde! Na de zoete ronde kregen we van Eddy een rondleiding rondom het fort met leuke en grappige details van de oude en nieuwe bewoners ;). Ronde 2 was de hartige ronde met diverse soorten sandwiches en quiche…..allemaal overhééérlijk en ik ging dan ook tonnetje rond naar huis.

2013-11-021

DSC_1395 DSC_1391DSC_1412 DSC_1413

DSC_1394 DSC_1409 DSC_13922013-11-02

Wat was het ontzettend leuk om zoveel inspirerende mensen te ontmoeten en het is zo leuk om te weten welke gezichten bij al die mooie blogs horen.

Sandra, Femke & Eddy, ontzettend bedankt voor de gastvrijheid…..wat ben ik blij dat ik toch de stap heb durven zetten om te komen. Tot gauw @-}—

Elke @-}—

 


Related Posts

OOhh

OOhh

Al een hele tijd hield Sandra van Accessorize your Home ons inspanning met een nieuw merk wat ze had gespot en ingekocht voor haar webshop. En op 15 februari was daar ineens het prachtige merk OOhh! Ik was opslag verliefd op de potten met mahoniehouten […]

Bloggerslunch @ Hééérlijk

Bloggerslunch @ Hééérlijk

Volgende week is het dan eindelijk zover, mijn allereerste Bloggerslunch! Als groentje (hihi…wel toepasselijk als groen en bloemblogger) in het Nederlandse bloggerswereldje kan ik nog heel veel leren en dat is meteen ook de reden dat ik me heb aangemeld voor deze lunch. De Bloggerslunch […]1 thought on “‘t was Hééérlijk…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *