Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Review Frederique’s Choice Boeket

Vorige week zaterdag kreeg ik in een hele grote doos een prachtig boeket van Frederique’s Choice zie mijn blog hierover. Iedere maand wint 1 van de nieuwsbrief abonnee’s een prachtige boeket en deze keer was ik de gelukkige. Ik heb het boeket Parijs gekregen.

Het boeket staat nu een week en het is nog steeds een plaatje! De rozen en phloxen ruiken zo lekker en doen mij herinneren aan de tijd dat ik nog in een bloemenzaak werkte. De geur die je ‘s ochtends ruikt als je de winkel binnenstapt is net zo. De geur van verse bloemen….heerlijk!

Dit is de mega doos waarin het boeket werd bezorgd.

Het eerste wat je ziet als je de doos openmaakt. Erg goed en duidelijk gedaan.

En dan gaat de doos helemaal open en zie je de bovenkant van je boeket…Hoera de deze is met roze! Op de deksel zit snijbloemenvoeding, een kaartje met verzorgingstips en een waardecheque.

Zo zit het boeket in de doos.

Door middel van de handvatten aan de katoenen tas kun je het boeket heel gemakkelijk eruit halen. Wel de doos even op de grond zetten. Kijk eens hoe chique het boeket verpakt zit!

De katoenen tas stroop je er heel gemakkelijk af en dan zie je de bloemen in een volledig afbreekbare vaas zitten. Om de vaas zit een soort van ballon waardoor de bloemen stevig op hun plek blijven zitten. Toen ik het boeket uit de vaas wilden halen moest ik wel even vechten omdat het vacuüm door de ballon.

Zo ziet het boeket eruit in de vaas. Het boeket was keurig korenschoof gebonden en vastgebonden met een touw, zoals het hoort! Ik moest wel de stelen nog even schuin afsnijden.

Close-upje van het boeket. In het boeket zitten rozen, lelie’s, phlox, hypericum, leeuwenbek, lisianthus en eucalyptus.

Het boeket staat nu nog steeds prachtig in bloei en ik denk dat ik er echt nog wel een halve week van kan genieten. Dus al met al ben ik razend enthousiast over de boeketten van Frederique’s Choice. Ze verkopen in de webshop ook  bloembollen, vazen, hele leuke gieters, kaarsen, etc. Ik hoop dat ik in de toekomst nog eens van iemand een boeket van Frederique’s Choice mag ontvangen!

Liefs, Elke


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediënten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]1 thought on “Review Frederique’s Choice Boeket”

  • Wat een prachtig boeket! Logisch dat je daar heel erg blij mee bent! Leuk ook om cadeau te doen. Ik stuur best vaak bloemen naar mensen, maar van Frederique’s Choice had ik nog nooit gehoord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *