Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

PIP Bags Fall-Winter 2012

 

Whoa…De nieuwe Fall-Winter 2012 collectie van PIP Bags is prachtig en weer vol met bloemen….me like 🙂 Mijn favoriet is de PIP Graphic, lekker veel bloemen en oude foto’s op de print.

De collectie bestaat weer uit 1 grote serie met daarin 19 verschillende items genaamd Folklore Circles en daarnaast hebben ze nog 3 kleinere series genaamd, PIP Graphic, PIP Knip, PIP Skating, maar deze kan ik helaas niet terug vinden in hun webshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediënten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]1 thought on “PIP Bags Fall-Winter 2012”

  • Wat een mooie collectie weer! Ik heb geen enkele tas van PIP omdat ik ze wat lastig te combineren vind, maar ik zit altijd te staren als ik ze in een winkel zie. Misschien maar eens beginnen met een portemonnee? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *