PIP Bags Fall-Winter 2012

 

Whoa…De nieuwe Fall-Winter 2012 collectie van PIP Bags is prachtig en weer vol met bloemen….me like 🙂 Mijn favoriet is de PIP Graphic, lekker veel bloemen en oude foto’s op de print.

De collectie bestaat weer uit 1 grote serie met daarin 19 verschillende items genaamd Folklore Circles en daarnaast hebben ze nog 3 kleinere series genaamd, PIP Graphic, PIP Knip, PIP Skating, maar deze kan ik helaas niet terug vinden in hun webshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 1 thought on “PIP Bags Fall-Winter 2012”

  • Wat een mooie collectie weer! Ik heb geen enkele tas van PIP omdat ik ze wat lastig te combineren vind, maar ik zit altijd te staren als ik ze in een winkel zie. Misschien maar eens beginnen met een portemonnee? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.