Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Over The Top

Toen ik tijdens mijn dagelijkse rondje over internet tegen de jurken van wedding dress designer Stelle de Libro stuitte, moest ik wel even slikken. Wat een prachtige over de top creaties! Het lijken wel taarten. Niet iedereen zal dit met mij eens zijn, maar als bloemen liefhebber gaat mijn hartje hier sneller van kloppen. De jurken hebben zoveel te vertellen met hun overload aan kleuren, bloemen, ruches en duizenden details. Deze jurken zijn zeker niet geschikt voor iedere bruid, maar als je opzoek bent naar echt iets anders en van dramatique houdt dan zijn deze jurken een grote inspiratiebron.

Enjoy!

Liefs, Elke

 


Related Posts

Orchid Shoe van Jan Jansen

Orchid Shoe van Jan Jansen

Een tijd geleden vertelde ik jullie al (link naar artikel) dat Jan Jansen voor zijn nieuwe Spring/Summer collectie 2013 zich liet inspireren door de Orchidee. Afgelopen 16 oktober presenteerde Jan Jansen zijn nieuwe Spring/Summer collectie 2013. De absolute showstopper is de “Orchid Shoe by Jan Jansen”. […]

Een bloemetjesgordijn

Een bloemetjesgordijn

Ik kan helemaal gelukkig worden van mode met bloemen prints en vind het heerlijk om op pinterest ideeën op te doen. Hieronder een paar van mijn favoriete items. Zelf draag ik voornamelijk (bloemen) jurkjes met mijn korte denim jasje en daarop bijpassende broches, corsages of […]4 thoughts on “Over The Top”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *