Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Give-Away: Bloemig Notitieboekje HEMA

hemanotebook1 1901415_655658331158115_544467652_n

 

Notitieboekjes, ik heb er een haat/liefdeverhouding mee. Koop ik weer een pracht exemplaar, ligt het vervolgens alleen maar mooi te wezen op mijn bureau. Tot ik het zusje van bovenstaand notitieboekje kocht. Zusje is bijna vol gekrabbeld, dus moest er een nieuwe komen en wat was ik gelukkig toen ik dit boekje zag bij de HEMA. Bijna hetzelfde als zusje alleen de kleurtjes zijn wat anders en de binnenkant is handiger ingedeeld.

Oh en ik ga er één weggeven via Facebook…jiepie!

Het enige dat je moet doen is Elisabeth’s Way liken op Facebook en dit bericht delen. Op 20 februari maak ik de winnaar bekend.

Succes @-}—

 


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediënten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *