Posted on Leave a comment

Give-Away: Bloemig Notitieboekje HEMA

hemanotebook1 1901415_655658331158115_544467652_n

 

Notitieboekjes, ik heb er een haat/liefdeverhouding mee. Koop ik weer een pracht exemplaar, ligt het vervolgens alleen maar mooi te wezen op mijn bureau. Tot ik het zusje van bovenstaand notitieboekje kocht. Zusje is bijna vol gekrabbeld, dus moest er een nieuwe komen en wat was ik gelukkig toen ik dit boekje zag bij de HEMA. Bijna hetzelfde als zusje alleen de kleurtjes zijn wat anders en de binnenkant is handiger ingedeeld.

Oh en ik ga er één weggeven via Facebook…jiepie!

Het enige dat je moet doen is Elisabeth’s Way liken op Facebook en dit bericht delen. Op 20 februari maak ik de winnaar bekend.

Succes @-}—

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.