Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Flower Constructions van Anne Ten Donkelaar

Hier heb ik haast geen woorden voor! De Flower Constructions van Anne Ten Donkelaar zijn zo prachtig en ik hoop in de toekomst dat ik 1 van haar pracht stukken bij mij thuis aan de muur mag hangen. De Flower Constructions zijn gemaakt van uitgeknipte en geperste bloemen die zijn gespeld op doek. De diepte werkingen, de kleuren en de kleine details…..ik blijf er maar naar kijken. Ik ben een fan. Kijk zelf maar hoe prachtig ze zijn.

 

 

 


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediënten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]3 thoughts on “Flower Constructions van Anne Ten Donkelaar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *