Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

DIY // Vilten bloemen maken met de Viltbloemist Academy + een verrassing!

DIY // Vilten bloemen maken met de Viltbloemist Academy + een verrassing!

De ViltBloemist

Wie mij al langer volgt weet dat ik een grote liefde voor bloemen heb. Bloemen maken mij vrolijk en ik kan er dan ook geen genoeg van krijgen. 

Daphne van de Viltbloemist volg ik al hèèl lang en oh….wat zij maakt met vilt is echt zo mooi! Het is echt geweldig hoe zij de anatomie van een bloem in vilt kan vangen. Sinds een tijdje kun je bij haar de Viltbloemist Academy volgen. Hier leer je hoe je, online deze prachtige viltbloeiers zelf kunt maken.

Zelf heb ik al een aantal workshops gevolgd. Je kunt de workshops inclusief  of exclusief complete materialen-box bestellen. Zelf bestel ik de workshops inclusief materialen, zo weet ik zeker dat ik de juiste materialen heb. In de box zit meer dan voldoende materiaal en je hoeft dus niet bang te zijn dat je materiaal te kort komt. 

Mijn oog is nu gevallen op de nieuwste workshop “Herfst” waar je prachtige herfstbladeren en typische hersftbloemen leert maken. Deze gaat dus echt op mijn lijstje van projecten die ik dit jaar nog wil maken. 

Verrassing!! 

Samen met Daphne heb ik iets  leuks bedacht!! We gaan iemand hèèl blij maken met een workshop van de Viltbloemist. Wat kun je winnen? De Workshop Margriet. Je krijgt de workshop inclusief materialenbox….whooo, kun je fijn gelijk aan de gang en ervaren hoe leuk het is om prachtige viltbloeiers te maken. 

Om mee te doen met de winactie, moet je het volgende doen …….

Volg zowel Daphne (de Viltbloemist) als mij (Elisabethsway) op instagram.

&

Geef een comment onder de post op instagram zodat we weten dat je mee doet!

De winnaar wordt 8 november hier op de site bekend gemaakt! 

De winnaar avn de winactie is @lindavvh

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik geworden over de viltbloeiers van Daphne! 

Liefs, Elisabeth

Alle foto’s op de website zijn door mijzelf gemaakt, tenzij dit anders staat aangegeven. Het is niet de bedoeling om mijn foto’s zonder toestemming te gebruiken. 


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediënten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *