Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

De Groenste Voorjaarscollectie van 2014

????????????????

 

????????????????

 

????????????????

Een echte winter hebben we nog niet gehad….jammer als je het mij vraagt, want ik vind een witte, fluffy natuur prachtig. Om deze teleurstelling een beetje goed te maken, is het de hoogste tijd om de groenste voorjaarscollectie van 2014 in huis te halen. Je interieur staat in een mum van tijd bol van kleur en geur. En… van tulpen, hyacinten, blauwe druifjes of narcissen fleur je ook zelf helemaal op.

Voorjaarsbloemen
Van januari tot eind april kun je volop genieten van lentebloeiers als tulpen, narcissen, hyacinten en blauwe druifjes. Zowel als snijbloem en als kant-en-klare lentebloeier in een potje. Laat je dit jaar eens verrassen bij bloemist of tuincentrum door de uitgebreide voorjaarscollectie. Geurende narcissen, gele hyacinten, dubbelbloemige tulpen of het blauwe druifje in het wit.

Creatieve vazen
Het unieke karakter van een bloem versterk je door gebruik van verschillende vazen of potten. Lichte kleuren zorgen daarbij voor een zonnige en vrolijke sfeer terwijl donkere bloemen in combinatie met robuuste accessoires juist een natuurlijke uitstraling accentueren. Allerhande voorwerpen kunnen prima dienst doen als vaas of pot. Verstop in een bolletje wol of touw een mini-vaasje of reageerbuisje en steek er een losse bloem in. Bestaande potten of vazen geef je letterlijk een nieuw jasje door ze in een tas te zetten. En ben je uitgekeken op het bijzettafeltje? Zaag er een cirkel uit dan kun je een vaas ook in de tafel te verzinken.

Verzorging
Er zijn eenvoudige tips om extra lang te genieten van voorjaarsbloemen in huis. Een van de belangrijkste is om de bloemen niet boven of dichtbij een verwarming te zetten. Snijbloemen houden daarnaast van een schone vaas. Check dus af en toe het water en ververs indien nodig. Bij kant en klare lentebloeiers is de regel: als de potgrond droog aanvoelt, is het de hoogste tijd om water te geven! Maar niet teveel, een klein scheutje is genoeg!

Kijk voor verzorgingstips en informatie op www.mooiwatbloemendoen.nl

Bron: Mooiwatbloemendoen.nl


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediënten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *