Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

OOhh

OOhh - Accessorize your Home

Al een hele tijd hield Sandra van Accessorize your Home ons inspanning met een nieuw merk wat ze had gespot en ingekocht voor haar webshop. En op 15 februari was daar ineens het prachtige merk OOhh! Ik was opslag verliefd op de potten met mahoniehouten voet. De combinatie van de verschillende simpele en natuurlijke materialen vind ik zo mooi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het Deense merk OOhh is design en fair trade in één…een geweldige combinatie. De witte, flexibele/zachte potten en de potten met mahoniehouten voet worden in Sri Lanka gemaakt van gerecycled papier (zonder gebruik te maken van chemicaliën) en bewerkt met rubber, zodat de potten 100% waterdicht zijn en zowel als bloempot, vaas of opberger gebruikt kunnen worden. En wat nog mooier is dat deze potten gemaakt worden door vrouwen die deelnemen aan dit fair trade project en vanuit huis kunnen werken en zo ook kunnen zorgen voor hun kinderen. Een win-win situatie en des te meer reden om zo’n mooie pot (of 2 ) aan te schaffen.

OOhh DK - Accessorize your Home 1

De potten met mahoniehouten voet zijn in 3 maten te verkrijgen, in de kleur wit, zwart en grijs. De witte flexibele potten zijn te verkrijgen in 4 maten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Accessorize your Home is een prachtige webshop met voornamelijk Scandinavische merken. Wat ik zo geweldig vind van deze webshop is het bloem advies dat ze geven bij de diverse producten!! Ideaal om meteen te weten wat nu eens heel mooi of apart staat in de door jouw aangeschafte vaas of pot.

Accessorize your Home

Liefs, Elke


Related Posts

Bloggerslunch @ Hééérlijk

Bloggerslunch @ Hééérlijk

Volgende week is het dan eindelijk zover, mijn allereerste Bloggerslunch! Als groentje (hihi…wel toepasselijk als groen en bloemblogger) in het Nederlandse bloggerswereldje kan ik nog heel veel leren en dat is meteen ook de reden dat ik me heb aangemeld voor deze lunch. De Bloggerslunch […]

Trendig 2013

Trendig 2013

IKEA heeft weer een hele leuke collectie toegevoegd aan hun assortiment. Trendig 2013 is zoals de naam al zegt trendy en op en top scandinavisch. In de collectie zitten 2 nieuwe vazen en dat wekte natuurlijk mijn interesse. De roze vaas met tor is absoluut […]



3 thoughts on “OOhh”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *