Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

FLORALIËN {9 – 18 may}

Follow my blog with Bloglovin

’s Werelds grootste bloemen en planten expo

FLORALIEN  themabeeld corr WEB

Den Bosch, 4 april 2014 – Voor het eerst in de geschiedenis laten 250 kwekers zich van hun beste kant zien. De FLORALIËN Nederland bieden een inspirerende ontdekkingstocht langs schitterende bloemen, bomen, planten, geur- en smaakexperiences en unieke botanische plantencollecties. ’s Werelds grootste bloemen en planten expo wordt van 9 t/m 18 mei gehouden in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Zie voor een video-impressie: http://youtu.be/Xk0pRX9TjXc
 
Belevingswerelden
Op de FLORALIËN Nederland beleef je de natuur op unieke wijze tijdens een inspirerende wandeling. Je maakt een reis door vijf werelden en elke wereld heeft zijn (achtergrond)muziek, belichting en sfeer. In de vijf werelden zijn diverse horizontale en verticale tuinen te zien alsmede bloemen- en plantenshows en exclusieve presentaties van hoogwaardige bloemsierkunst.
 
Smaakles
Alle zintuigen worden zoveel mogelijk geprikkeld tijdens het bezoek aan de FLORALIËN. Zo zijn er doorlopende smaakexperiences en worden kookdemonstraties gegeven met biologische groenten uit eigen tuin. Op zaterdag 10 mei vindt de ‘grootste smaakles van Nederland’ plaats onder leiding van tv-kok Joop Braakhekke. Op woensdag 14 mei wordt het NK Bloemsierkunst gehouden en daarnaast zijn er doorlopend presentaties van bruidsboeketten en tafeldecoraties.
 
Agenda
De FLORALIËN Nederland worden van 9 tot met 18 mei in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gehouden. Dagelijks zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs is € 17,50, kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Tot en met 8 mei 2014 zijn tickets online te bestellen voor € 12,50.

Bron: Floraliën.nl


Related Posts

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Review + Win-actie Bomb Cosmetics

Bomb cosmetics is een Engels bedrijf en heeft een keur aan handgemaakte badproducten die stuk voor stuk heerlijk ruiken en goed zijn voor je huid. Ze beloven ook dat geen van de producten getest is op dieren en ze garanderen dat alle ingrediënten aangeleverd door […]

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Een beetje verkoeling voor warme dagen

DIY: Bloemen ijsjes Op warme dagen vind ik het geweldig om voor mijn kids zelfgemaakte ijsjes te maken. Het is leuk om te doen, budget vriendelijk en snel. Vandaag het recept om bloemen ijsjes te maken, want dit is tenslotte een site over bloemen. Als […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *