Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

DIY // Paper Cranes

DIY // Paper Cranes

Mijn hoofd zit regelmatig erg vol en het vouwen van kraanvogels, of iets anders, geeft mij een gevoel van rust. Ik hoef dan even nergens aan te denken en ben gewoon even creatief bezig zonder zorgen. Heerlijk is dat.

Ik weet inmiddels uit mijn hoofd hoe ik ze moet vouwen……dat heeft wel even geduurd 😉 en ik heb inmiddels een stapeltje met papiertjes naast mijn computer liggen zodat ik het altijd bij de hand heb.

Ik gebruik verschillende papiertjes, maar het leukste vind ik om mooie papiertjes uit het Flow Book for Paper Lovers te halen en die te gebruiken.

Wat doe jij om je hoofd leeg te maken?

To clear my head I like to fold paper cranes. It gives me a moment to relax and don’t worry about stuff. I love to use papers from the Flow Book for Paper Lovers. What do you do to clear your mind?

Love, Elisabeth

 

Bron: 1,2,3 and 4 Elisabeth’s Way  5 Belle Amour


Related Posts

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

  Afgelopen week en weekend heb ik, tussen alle andere dingen door, heel veel blaadjes zitten vouwen. Een ideaal werkje om even tot rust te komen.  Eerst wilden ik er een slinger van maken, maar toch besloten om er een wandhanger van te maken. Misschien […]

Woonplant van juli 2012: De Palm

Woonplant van juli 2012: De Palm

Deze palm heb ik van Bloemen Bureau Holland gekregen!! Hopelijk gaat ze me de nodige inpsiratie en creativiteit geven om van mijn site een succes te maken!! Volgens Bloemenbureau Holland is de Palm de ultieme sfeermaker en een pure winnaar. Zoek je naar meer creatieve […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *