Het Kleurrijke & Quirky Stationery Mini-Warenhuis

Workshop Tip // Online workshop Adventskalender van Werk aan de Winkel

Workshop Tip // Online workshop Adventskalender van Werk aan de Winkel

Ieder jaar rond de feestdagen geeft Nicolette van Werk aan de Winkel hele leuke kerstworkshops. Door de bekende omstandigheden van dit jaar is het helaas niet mogelijk om dit in de winkel te doen, maar Nicolette heeft daar iets heel leuks op bedacht! Je kunt de workshops via een live stream heerlijk vanuit thuis volgen. Je krijgt een pakket thuis gestuurd met alle materialen die je nodig hebt tijdens de workshop EN je  een lekker theetje en een stukje huisgemaakte koek (geheim familierecept) om de ervaring compleet te maken. 

De allernieuwste workshop dit jaar is de Adventskalender en ik ga hier ook aan meedoen!! Ik heb het pakket al gehad en ik heb een video gemaakt (creepy, mijn eerste video) om te laten zien wat er allemaal in zit! 

 

De workshop wordt 4 keer gegeven en de eerste is op 14 november! Dus als je met die mee wil doen moet je snel zijn. Op de website van Werk aan de Winkel kun je alle informatie vinden en daar zie je ook de andere hele leuke workshops.

Liefs, Elisabeth


Related Posts

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

DIY // Halloween raamtekening van Raamtekening

Een beetje later dan normaal, iets met een krijtstift die niet meewerkte…..grumble. HAPPY HALLOWEEN!  Bovenstaande raamtekening is een ontwerp van Tirzaworld en is speciaal ontworpen voor Raamtekening. Op Raamtekening kun je heel veel leuke raamtekeningen vinden in diverse thema’s, die jezelf op een raam kan […]

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

DIY // Wandhanger met Origami Bladeren

  Afgelopen week en weekend heb ik, tussen alle andere dingen door, heel veel blaadjes zitten vouwen. Een ideaal werkje om even tot rust te komen.  Eerst wilden ik er een slinger van maken, maar toch besloten om er een wandhanger van te maken. Misschien […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *