Overgrootmoeder’s Rozen

In de voortuin staat een rozenstruik die afkomstig is uit de tuin van mijn overgrootmoeder. Het is niet de meeste mooie rozenstruik, maar ze geeft ieder jaar prachtige rozen die ook nog eens heerlijk ruiken! Samen met de lavendel is het een perfecte combinatie en het is dan ook heerlijk om ‘s ochtends de keuken in te lopen en te worden verwelkomt met de geur van rozen en lavendel. Ik hou zo van de geur van bloemen in de ochtend! Ik ben nog steeds op zoek naar een goede geurkaars of iets dergelijks die niet te sterk is en overeenkomt met de geur van echte rozen. Tips zijn welkom 😀

Liefs,

Elke

 

Follow

4 thoughts on “Overgrootmoeder’s Rozen”

  1. Moet zeggen dat de geurkaarsen van de Ikea erg lekker zijn!!
    En als lid van de tuincommissie moet ik zeggen dat mijn roos het altijd erg goed doet!! Heerlijke geur altijd!! 😀
    Alleen deed de strenge winter haar niet veel goeds :((.

Leave a Reply